dissabte, 26 de febrer del 2011

Inteligència vs Inteligències ?

Aquest article no és tan primaveral com l'anterior, però just avui l'he trobat i com que n'hem parlat al taller de tutoria, us poso l'enllaç. Ja teniu en què pensar abans de començar a gaudir del cap de setmana.
Bon cap de setmana

2 comentaris:

  1. Santos Guerra va posar un exemple d'un govern amb persones extremadament intel·ligents: el d'Adof Hitler. No podem negar que eren sàdicament intel·ligents, no?
    Potser hauríem de cercar altres capacitats... amb la bondat podríem començar. Alguna més?

    ResponElimina
  2. La idea que, independentment del gruix de l'escorça cerebral, el desenvolupament d'unes capacitats siguin més específiques que unes altres, no descarta la idea de Gardner. La facilitat de donar respostes a tipus concrets d'estímul, d'una manera més o menys eficient, no significa que aquesta persona tingui un problema significatiu amb l'assoliment o comprensió a l'hora de donar respostes en altres àmbits. Potser, el que hauriem de tenir en compte és, si la prova o estímul que s'ha fet servir per a que un individu concret ens dongui una resposta, és la més adequada per aquest, tenint en compte les seves aptituds o capacitats vers aquesta matèria, situació...

    A l'article ens diuen si hem de parlar de inteligència o intel·ligències. Si entenem inteligència com a una capacitat per resoldre problemes, comprendre situacions..., aquesta definició es pot traslladar a cada una de les capacitats o situacions de la vida de cada individu. és a dir, necessitem moltes intel·ligències per resoldre, cada situació de la nostra vida.

    ResponElimina